За будівництвом нової лабораторії інновацій ROCKWOOL в Данії можна стежити в режимі реального часу 24/7

1/1

Група компаній ROCKWOOL, виробник рішень з негорючої кам'яної вати, анонсує початок будівництва своєї нової лабораторії інновацій.

Дослідницький центр буде складатися з двох секцій: технічної та хімічної. Технічна секція містить все, що пов'язано з перевіркою властивостей продуктів ROCKWOOL - від вимірювання теплопровідності і тестування водою до прискореного старіння з використанням спеціальної кліматичної камери. У хімічній секції будуть знаходиться різні вимірювальні прилади, які використовуються для перевірки і аналізу хімічного складу продукції. У лабораторії можна буде тестувати зразки розмірами від декількох нанометрів до повнорозмірних продуктів.

Лабораторія буде побудована із застосуванням багатьох рішень ROCKWOOL, зокрема - фасадних декоративних панелей Rockpanel, звуко- і теплоізоляції ROCKWOOL.

Новий дослідницький майданчик буде побудований поряд зі штаб-квартирою ROCKWOOL в Данії, в місті Хедехусене. Лабораторія і штаб-квартира також будуть з'єднані спеціальним переходом.

Початок повноцінної роботи нової лабораторії намічено на третій квартал 2019 року.

Для спостереження за ходом будівництва були встановлені дві відеокамери, які знімають 24/7. Ви також можете слідкувати за тим, як йде будівництво, перейшовши за посиланнями тут.

Протягом вісімдесяти років виробництва виробів з кам'яної вати, Група компаній ROCKWOOL розкриває нові способи застосування цієї сировини для подолання основних викликів сучасності. Так, крім теплоізоляції, сьогодні компанія також виробляє субстрати для вирощування овочів і квітів, звукоізоляцію, фасадні декоративні панелі, вогнезахист. Нові технології сприяють вирішенню проблем нестачі ресурсів, шумового забруднення, пожеж, зміни клімату. В цьому році за оцінкою партнера ООН Trucost, 100% продукції Групи компаній ROCKWOOL були класифіковані що позитивно впливають на сталий розвиток світу.

В Україні ROCKWOOL так само пропонує ринку технології, які не мають аналогів, найвідоміша технологія - теплоізоляція подвійної щільності.